קורס קיץ במבוא לתורת הקבוצות

להתחיל את הלימודים לפני תחילת הלימודים...

ביה"ס למדעי המתמטיקה ממליץ בחום  לסטודנטים החדשים שלו ללמוד את הקורס  מבוא לתורת הקבוצות  כבר בסמסטר קיץ. דבר זה מאפשר כניסה חלקה יותר ללימודי מתמטיקה ברמה אוניברסיטאית. כך, לסטודנטים שילמדו את "מבוא לתורת הקבוצות" בקיץ יהיה קורס אחד פחות ללמוד בסמסטר א'. בנוסף, סטודנטים אלו יתנסו כבר במהלך הקיץ בלימודי מתמטיקה ברמה אוניברסיטאית, ולכן יגיעו הרבה יותר מוכנים לקראת הקורסים חדו"א 1א' ואלגברה לינארית 1א'.

מתוך הכרה ביתרון של לימוד הקורס "מבוא לתורת הקבוצות" בקיץ שלפני תחילת הלימודים, האוניברסיטה החליטה להעניק מלגה של 20% משכר הלימוד בקיץ, כך שעלות הקורס בקיץ תהיה 816 ₪ בלבד (במקום 1020 ₪ למי שלומד את הקורס במהלך שנת הלימודים).

שימו לב - הקורס מיועד רק לתלמידי בית הספר למדעי המתמטיקה שבתכנית הלימודים שלהם מחויבים לקורס מבוא לתורת הקבוצות.

צוות ההוראה:  מרצה הקורס: מר אייל קפלן,   מתרגל הקורס: מר אסף כהן

בשל אילוצי הקורונה, הקורס מתוכנן להינתן באופן מקוון. אם תהיה אפשרות לתת אותו באופן פרונטלי ההרצאות והתרגולים יוקלטו כך שיהיה ניתן להמשיך ולקחת אותו באופן מקוון.

מועד הקורס:

סמסטר הקיץ ימשך בין התאריכים 19/7/20-11/9/20 (התאריכים הם בכפוף לאילוצי הקורונה)

הרצאות: ימים א' ו- ד' 10:00-12:00

תרגול:    יום ד' בשעות 13:00-15:00

מועד הבחינות:

מועד א':  14.9.2020, יום שני

מועד ב': 16.10.2020, יום שישי

רישום לקורס:

ניתן להירשם לקורס כאן - שימו לב: ההרשמה לקורס זה מותנית בתשלום שכ"ל

ניתן לשלם עבור הקורס בכרטיס אשראי כאן.

תלמיד שמבקש לבטל את הרשמתו לקורס מתבקש להודיע בכתב לכתובת המייל עד שבועיים לפני מועד תחילת הקורס. לאחר מועד זה לא יהיה ניתן לבטל את הרישום והסטודנט יחויב במלוא התשלום.

למידע נוסף, ניתן לפנות לפזית דויטש-טורביץ בטל' 03-6409180 או במייל:  Go2math@tauex.tau.ac.il

חדש: אנחנו שוקלים לפתוח קורס קיץ מקוון  "חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי 1ב' "

הקורס מתאים לתלמידי סטטיסטיקה דו-חוגי (עם חוג נוסף שאינו מתמטיקה), מדעי מחשב דו-חוגי (עם חוג נוסף שאינו מתמטיקה), והנדסה

הקורס יתקיים בתאריכים 28.6-11.9

זמני ההרצאות והתרגולים (לא סופי!)

הרצאות: ראשון 12-14 שלישי 12-13 חמישי 12-14

תרגול :שני 12-13      רביעי 11-13