ברכות לד"ר שרון שוהם בוכבינדר מביה"ס למדעי המחשב על זכייתה במענק המחקר היוקרתי של האיחוד האירופי (ERC)

שמונה חוקרות וחוקרים צעירים וצעירים-ממשיכים (consolidators) מאוניברסיטת תל אביב, ביניהם ד"ר שרון שוהם בוכבינדר מביה"ס למדעי המחשב ע"ש בלווטניק, זכו השנה במענקי המחקר היוקרתיים של מועצת המחקר האירופית (ERC).

ברכות לזוכה בפרס

שמונה חוקרות וחוקרים צעירים וצעירים-ממשיכים (consolidators) מאוניברסיטת תל אביב זכו השנה במענקי המחקר היוקרתיים של מועצת המחקר האירופית (ERC). לצד  מכון ויצמן למדע, אוניברסיטת תל אביב היא המוסד הישראלי המוביל במספר החוקרים שזכו עד היום למענקי ERC.

מענקי ERC ניתנים במסגרת "הורייזן 2020" – תוכנית הדגל של האיחוד האירופי למחקר ולפיתוח והם מהגדולים והנדיבים בעולם: 2.5-1.5 מיליון יורו לכל מחקר אישי פורץ דרך. מענקי המחקר לחוקרים צעירים ניתנים לחוקרים שטרם חלפו שבע שנים מסיום הדוקטורט שלהם, ומענקי המחקר לחוקרים צעירים-ממשיכים (consolidators) ניתנים לחוקרים שסיימו את הדוקטורט לפני 12-7  שנים.

החוקרים הצעירים והצעירים-ממשיכים שמחקריהם פורצי הדרך זכו השנה למענק הם: עדי ברזל (מהמחלקה לביוכימיה וביולוגיה מולקולרית), אילון שני (מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון), שרון שוהם בוכבינדר (מבית הספר למדעי המחשב), גל אסטריכר זינגר (מהפקולטה לניהול), רג'א ג'יריס (מהמחלקה להנדסת חשמל), לב בוחובסקי (מבית הספר למדעי המתמטיקה), הילה שמיר (מהפקולטה למשפטים) ושירי ארטשטיין (מבית הספר למדעי המתמטיקה).

לכתבה המלאה: https://goo.gl/SSFjpr

התמונה של ‏ביה"ס למדעי המחשב ע"ש בלווטניק - The Blavatnik School of Computer Science‏.