קולוקוויום מיוחד בפיזיקה ע"ש אייזנברג: Future Accelerator Facilities - for Particle Physics and Beyond

פרופסור בריאן פוסטר, פרופ' לפיזיקה ניסיונית, אוניברסיטת אוקספורד, אוקספורד, בריטניה

15 במרץ 2015, 16:00
בניין שנקר, אולם מלמד 006
קולוקוויום מיוחד בפיזיקה ע"ש אייזנברג

ההרצאות המיוחדות בפיזיקה ע"ש אמיליו סגרה, מיסודה של קרן ריימונד ובברלי סאקלר

הרצאה לזכרו של פרופסור יהודה איזנברג ז"ל

דברי פתיחה: פרופ' אהרן לוי

הענקת מלגת הצטיינות לזכרו של פרופסור יהודה אייזנברג ז"ל
למר עומר בן עמי, תלמיד לתואר שלישי

Abstract:

I will survey the ideas for future accelerator facilities in the world, as discussed in recent strategic roadmaps in Asia, Europe and the USA, concentrating on the energy frontier. These possibilities include both linear and circular colliders with leptonic and hadronic beams. I will also survey ideas based on plasma-wave acceleration which have the potential to eventually open up a completely new energy regime.

הזמנה לאירוע >

כיבוד קל יוגש רבע שעה לפני ההרצאה