ברכות לדוקטורנט אורי גרין מבית הספר לכימיה על זכייתו בפרס ע"ש יורטנר לדוקטורנט מצטיין לשנת 2019 ובמלגת רוטשילד היוקרתית להשתלמות בתר-דוקטורית

אורי גרין הוא דוקטורנט בקבוצתו של פרופ' דורון שבת מהמחלקה לכימיה אורגנית

אורי עומד לסיים את לימודי התואר השלישי בהנחיית פרופ' דורון שבת. מחקרו עוסק בתכנון מושכל של חיישנים כימו-לומינסנטיים להדמיה במערכות ביולוגיות.

פרס יורטנר לדוקטורנטים מצטיינים מתחום הכימיה הוענק לו השנה בכנס החברה הישראלית לכימיה שהתקיים בפברואר.

מלגת קרן רוטשילד להשתלמות בתר-דוקטורית מיועדת לדוקטורנטים מצטיינים, תושבי ישראל, למטרת לימודים או מחקר במוסדות להשכלה גבוהה ומחקר בחו"ל. המלגה מעניקה תמיכה כספית משמעותית לשנת הפוסט הראשונה, ואף "מסמנת" את הזוכים בה ומקובלת כקריטריון להצטיינות בדוקטורט עצמו.