פרופ' מיכאל אורבך זכה במינוי 'פרופסור מן המניין אורח' מטעם אוניברסיטת צ'ינגואה בביג'ינג

פרופ' מיכאל אורבך הוא ראש בית הספר לכימיה

פרופ' מיכאל אורבך הוזמן בחודש ספטמבר האחרון ע"י סגן נשיא אוניברסיטת צ'ינגואה בסין, Xue Qikun, לרגל זכייתו במינוי פרופסור מן המניין אורח. בטקס הענקת המינוי, הרצה פרופ' אורבך בנושא מחקרו (חיכוך בסקאלה אטומית).

אוניברסיטת צ'ינגואה היא האוניברסיטה המובילה בסין ובינה לאוניברסיטת תל אביב מתקיים שיתוף פעולה בנושאי ננוטכנולוגיה.

המינוי היוקרתי שבו זכה פרופ' אורבך הוא ביטוי להידוק היחסים המדעיים בין אוניברסיטת תל אביב והמוסדות האקדמאים המובילים בסין.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
אוניברסיטת תל אביב
P.O. Box 39040, Tel Aviv 6997801