ביה"ס לכימיה חגג יובל 50 לייסודו

האירוע התקיים באולם סמולרש ב-2 ביוני

10 יוני 2014
ביה"ס לכימיה חגג יובל 50 לייסודו

בית הספר לכימיה חוגג  בשנת 2014 יובל 50 להיווסדו. במהלך חמישים שנים אלו צמח בית הספר והפך לאחת מיחידות המחקר הפעילות והמצליחות בקמפוס ורכש לו שם עולמי. סגל בית הספר גאה במיוחד בלמעלה מאלפיים כימאים בתארים שונים שבית הספר הכשיר. ב 2 ביוני התקיים אירוע לציון חמישים שנות פעילות בית הספר בהשתתפות מאות מבוגריו, גמלאיו, חברי הסגר האקדמי, הסטודנטים וסגל העובדים, ואף מועמדים שהתקבלו ללימודים בשנה הבאה.

האירוע נערך באולם סמולרש, ובמהלכו נישאו הרצאות שונות, ביניהן הרצאה בנושא הקמת המחלקה לכימיה מאת פרופ' יהושע יורטנר מייסדה, הרצאה של בוגר המחלקה, דר' נתן זומר, אשר הקים חברה משגשגת בעמק הסיליקון, והרצאות של חברי סגל, אורחים מחו"ל ותלמידי דוקטורט מצטיינים. דברי פתיחה מרגשים נאמרו ע"י נשיא האוניברסיטה, פרופ' יוסי קלפטר, אשר הנו בוגר וחבר סגל המחלקה. מפגש הבוגרים שילב בין העלאת זיכרונות נוסטלגית לבין סיורים במעבדות בית הספר בהם התוודעו הבוגרים למחקרים עכשוויים המתבצעים בהן.

חוברת מידע על ביה"ס לכימיה >

לגלריית תמונות מיום האירוע >